Kritiken mot Norgefiske fortsätter

Forum i fortsatt trubbel

Tidigare inlägg om havsfiske forum

Det har fortsatt storma runt norgefiske.se. Forumägaren har först idag, efter ca tre veckors frånvaro visat sig på forumet. Han tog då bort minst två trådar med kritik mot forumet och hans sätt att agera. Han passade även på att fylla på med mer reklam. Forumet påminner om de allra sämsta betal-tv-kanalerna som översållas med reklam.

Jag har varit i kontakt med en av kritikerna, Nils Karlsson, som tidigare startat en tråd om vad man kan göra för att visa sitt missnöje med Norgefiske. Nu har Nils inte kvar sitt gamla inlägg men han har försökt att rekonstruera det. Här är Nils tips

+ Fiskeportalen.se + Fisketorget  + Norgefiske.se  + Havsfiske.info + Fiskeresor.org
+ Fiskeutrustning.nu + Norgekartan.se + Resurser.se/isfiske + fiskratter.se
+ Fiskefakta.se  (Ser inte ut som de andra)

Jag hade även en del tips om vad man kan göra för att visa sitt missnöje.
* Om du har en hemsida som länkar till någon av ovanstående siter, ta bort länken
* Klicka inte på någon reklam på någon av siterna ovan.
* Gör inga nya inlägg i forumet om det inte handlar om missnöje.
* Byt till Havsfiskeforum.se där slipper man alla nättroll.

I sitt ursprungliga inlägg hade Nils även skrivit in länken till Havsfiskeguiden.se men den blev automatiskt redigerad av forumet till norgefiske.

Jag har även fått en skärmdump som visar Google cache från den 13/11. Där kan man se de två trådar som tagits bort från norgefiske forum.

Norgefiske Google cache 111113

Norgefiske Google cache 111113

I bakvattnet av Norgefiskes kapitala misslyckande att hålla ordning på sitt forum har Havsfiskeforum fått många nya medlemmar på kort tid. Det är en hel del medlemar som tidigare ”hängt” på Norgefiske men nu tröttnat. En hel del signaturer känner man igen från diskussionerna på Norgefiske.

Det är väl bara att önska lycka till med det nya Havsfiske Forumet. Gamla Norgefiske verkar gå en dyster framtid till mötes. Inga medlemmar inget forum.

 

Kommentera