Är du en Fiskekompis?

Podden Fiskekompisen!

I den digitala tid vi lever i så har det blivit otroligt enkelt att publicera sin digitala alster. Det spelar ingen roll om det är bilder, filmer, musik eller radio. Idag kan man förhållandevis enkelt bygga en liten ministudio hemma i köket och producera en pod. Fredrik Löwgren och Johan Malm är två hängivna fiskare från Umeå som tagit fasta på detta och skapat Sveriges största pod om fiske. Eller rättare sagt fisket, naturen, livet, existensen, relationer, spriten, maten och längtan.


Måndagar var annan vecka kommer ett nytt avsnitt. Var annan gång är det ett rent studioprogram och var annan ett utereportage. Till dags dato har duon producerat 74 avsnitt som handlat om allt från Mygg och knott (avsnitt 32) till Kungen av Idsjöströmmen, ett porträtt av Lars-Åke Olsson och hans sträcka i Idsjöströmmen. (avsnitt 71)

Andra ämnen som avhandlats är exempelvis Hemingway, Björn på fiskestigen, Abborrfrossa, Gäddfisketävling. Vi får även hänga med till Skotland och Norge på laxfiske, Sportfiskemässan, Knytkalaset och havsfiske i Norge mm.

Om du ännu inte lyssnat på podden så rekommenderas att du börjar med avsnitt 1. Podden hittar du där poddar finns eller på Fiskekompisens hemsida, Fiskekompisen.se

Kommentera